West Ham nu va face apel la amenda de 8 milioane de euro

Noul preşedinte al clubului West Ham, Eggert Megnusson, a anunţat, miercuri, că gruparea sa nu va face apel la amenda de 8 milioane de euro impusă de Federaţia Engleză de Fotbal, pentru încălcarea regulamentului privind transferurile, informează AFP.

5 afișări

"Cred că este cazul să punem capăt acestei afaceri. Amenda care ni s-a impus este foarte aspră,dar admitem că au fost comise erori. Este momentul să trecem la alte lucruri", a declaratEggert Megnusson.

Gruparea engleză a fost amendatăca urmare a neregulilor constatate la transferurilejucătorilor argentinieni Carlos Tevezşi Javier Mascherano, ambii sosiţi la club în august 2006, înainte de preluarea clubului de către concernul islandez condus deMagnusson.

Tevez şi Mascherano au semnat cu West Ham în ultima zi a lunii august 2006, înainte de data limită la care se puteau face transferuri. Provenind de la clubul brazilian Corinthians, cei doi jucători erau, de fapt, în proprietatea unui consorţiu - Media Sport Investment - condus de omul de afaceri britanic Kia Joorabchian. FA a considerat că West Ham a încălcat regulamentul privind transferurile, pe motiv că cei doi argentinieni erau de fapt proprietatea unei terţe persoane, însă oficialii grupării engleze au încercat să ascundă acest lucru. Agentul fotbaliştilor, Kia Joorabchian, intenţiona atunci să preia clubul londonez, dar nu a reuşit acest lucru, câştigător fiind Eggert Megnusson.

Şase cluburi din Anglia au anunţat căse gândescsă dea în judecată Premier League pentru că nu a depunctat echipa West Ham, în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici