William Gerlem va semna cu FC Vaslui pentru trei sezoane

Mijlocaşul brazilian William Gerlem, de la Farul Constanţa, va semna săptămâna viitoare un contract valabil pentru trei sezoane cu gruparea FC Vaslui.

29 afișări
Imaginea articolului William Gerlem va semna cu FC Vaslui pentru trei sezoane

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit finanţatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, negocierile cu echipa de pe malul mării sunt finalizate, singura problemă pe care o mai are de rezolvat jucătorul brazilian înainte de semnarea contractului fiind vizita medicală.

"Gerlem este deja 90 la sută jucătorul Vasluiului, urmând să mai facă vizita medicală, săptămâna viitoare, la Iaşi. Ne era necesar acest jucător de viteză pentru a-l putea înlocui pe Milislavijevic, care a suferit o operaţie de menisc, ceea ce presupune o pauză de 9 luni", a declarat, duminică, Adrian Porumboiu.

Porumboiu a spus că FC Vaslui mai are nevoie de două "plombe" pentru a putea face faţă cu succes în Liga Europa, jucători pentru care se poartă deja negocieri de către conducerea clubului.

Mijlocaşul stânga William Gerlem are 24 de ani şi joacă la Farul Constanţa de trei sezoane, perioadă în care a înscris 7 goluri pentru formaţia dobrogeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici