Wim Fissette, fostul antrenor al lui Halep, declaraţii măgulitoare pentru Simona

Fostul antrenor al lui Halep, Wim Fissette, consideră că nr.1 mondial este favorită certă la câştigarea Roland Garros din acest an. Fissette este actualul antrenor al adversarei Simonei din sferturi, Angelique Kerber.

1331 afișări
Imaginea articolului Wim Fissette, fostul antrenor al lui Halep, declaraţii măgulitoare pentru Simona

Wim Fissette, fostul antrenor al lui Halep, declaraţii măgulitoare pentru Simona

Wim Fissette a fost antrenorul româncei pentru aproape un an, perioadă în care jucătoarea şi-a îmbunătăţit carenţele din joc, în special la viteză şi punerea în teren a primului serviciu. Acum, la 4 ani de la încheierea colaborării, Fissette crede că fosta sa elevă şi-a îmbunătăţit şi mai mult jocul, motiv pentru care o vede favorită la câştigarea trofeului.

“De la începutul turneului am spus că Simona e favorita principală. Este cea mai bună jucătoare de zgură din lume. Halep este foarte solidă, obligă adversarele să joace la limită. Kerber ar fi avut mai multe şanse dacă meciul s-ar fi disputat pe iarbă. ”, a declarat antrenorul pentru Eurosport.

Meciul dintre Halep şi Kerber va avea loc azi, de la ora 15:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici