Wimbledon 2019 | Calificare în mai puţin de o oră: Ashleigh Barty s-a impus în faţa lui Alison Van Uytvanck

Liderul mondial Ashleigh Barty s-a calificat, joi, în turul al treilea de la Wimbledon, după ce a trecut în mai puţin de o oră de belgianca Alison Van Uytvanck (58 WTA), scor 6-1, 6-3.

125 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Calificare în mai puţin de o oră: Ashleigh Barty s-a impus în faţa lui Alison Van Uytvanck

Wimbledon 2019 | Ashleigh Barty s-a calificat în turul al treilea

În primul set, sportiva din Australia nu a avut emoţii, ducând imediat scorul la 5-0 şi lăsându-i un singur game adversarei. În actul secund, belgianca a încercat să echilibreze rezultatul, însă Barty a luat din nou avans de două break-uri şi s-a impus cu 6-3, terminând meciul în 57 de minute.

Ashleigh Barty a avut parte de un meci asemănător şi în primul tur, când a trecut de chinezoaica Saisai Zheng (43 WTA), scor 6-4, 6-2. Astfel, după ce a câştigat primul turneu de Mare Şlem din carieră, la Roland Garros, şi a urcat pe locul 1 în urmă cu două săptămâni, Barty arată că poate avea un parcurs bun şi la Wimbledon.

Sportiva cotată cu prima şansă pentru câştigarea trofeului la All England Club va întâlni în turul trei o adversară din afara top 100. Aceasta se va decide în urma partidei dintre britanica Harrier Dart (182 WTA) şi brazilianca Beatriz Haddad Maia (121 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici