Wimbledon 2019 | Rafael Nadal: Sunt mai mare decât Ashleigh Barty

În timpul unei conferinţe de presă, Nadal (33 de ani, nr. 2 ATP) a făcut o remarcă usturătoare la adresa lui Ashleigh Barty (23 de ani, nr. 1 WTA).

606 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Rafael Nadal: Sunt mai mare decât Ashleigh Barty

Wimbledon 2019 | Rafael Nadal: Sunt mai mare decât Ashleigh Barty

În ciuda statutului ei, Barty a jucat doar unul dintre cele patru meciuri de la Wimbledon, pe Center Court. Barty a jucat chiar şi pe Terenul 2, clasat al treilea în topul celor mai bune terenuri din complexul All England Club.

Partida dintre Barty şi Riske, încheiată cu scorul de 6-3, 2-6, 3-6 în favoarea sportivei americane, a durat cu 8 minute mai puţin decât meciul dintre Nadal şi Joao Sousa (scor 6-2, 6-2, 6-2), lucru ce l-a determinat pe un jurnalist britanic să îl întrebe pe jucătorul spaniol dacă partida dintre Barty şi Riske ar fi trebuit să aibă loc pe Center Court.

”Sunt nr. 2 în lume şi am câştigat 18 Grand Slam-uri. Răspunsul meu nu este da sau nu. Răspunsul meu este că organizatorii au luat o decizie. Tu o pui pe Ashleigh Barty în faţa mea. Pentru mine, ambele decizii ar fi fost corecte. În lumea tenisului, consider că sunt mai mare decât Ashleigh Barty, chiar dacă ea este nr. 1 în lume şi deja a câştigat la Roland Garros şi joacă foarte bine”, a fost răspunsul lui Rafael Nadal la întrebarea jurnalistului englez.

Nadal se va întâlni, în sferturile de finală de la Wimbledon, cu Sam Querrey (31 de ani, nr.65 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici