Wimbledon 2019. Un fost lider mondial, despre Serena Williams: Este în cea mai bună formă de când a dat naştere fiicei sale

Mats Wilander consideră că Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA) este în cea mai bună formă de când a dat naştere fiicei sale, dar, în acelaşi timp, comentatorul consideră că jucătoarea pare neîncrezătoare în jocul ei.

378 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Un fost lider mondial, despre Serena Williams: Este în cea mai bună formă de când a dat naştere fiicei sale

Wimbledon 2019. Mats Wilander: Serena este în cea mai bună formă de când a dat naştere fiicei sale

”Cred că Serena arată bine şi cred că a muncit mult. Ea pare mult mai în formă decât a fost la Paris. În opinia mea, ea este în cea mai bună formă de când a dat naştere fiicei sale, deşi a participat anul trecut la două finale. Este ceva proaspăt la ea, dar, în acelaşi timp, pare că devine nervoasă. Începe lent. Cum se poate întâmpla aşa ceva după ce te-ai încălzit? Asta îmi spune că ea nu este foarte sigură sau încrezătoare în jocul ei”, a comentat Wilander cu privire la Serena Williams.

”Serena a câştigat titluri de Grand Slam în trecut, cu puţină sau fără pregătire, când toţi am crezut că nu are nicio şansă, dar, cu fiecare meci, a devenit din ce în ce mai bună. Am văzut asta şi anul trecut. A devenit din ce în ce mai bună şi, apoi, a întâlnit-o în finală pe Angie Kerber şi nu a mai arătat deloc bine. Mă îngrijorez că vom vedea din nou acest lucru”, a mai adăugat Mats Wilander.

Pentru a avansa în semifinale, Serena va trebui să o învingă, marţi, 9 iulie, pe Alison Riske (29 de ani, nr. 55 WTA), cea care a eliminat-o pe Ashleigh Barty (23 de ani, nr. 1 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici