Wolfsburg i-a achiziţionat pe jucătorii Patrick Helmes şi Tuncay Şanli

Gruparea Wolfsburg i-a achiziţionat, luni, pe internaţionalul german Patrick Helmes şi fotbalistul turc Tuncay Şanli, la scurt timp după ce şi-a asigurat şi serviciile jucătorilor Koo Ja-cheoul (Coreea de Sud), Yohandry Orozco (Venezuela) şi Jan Polak (Cehia), informează AFP.

9 afișări

Helmes, care era rezervă la Bayer Leverkusen, a semnat un contract valabil până în iunie 2014, valoarea transferului său fiind estimată la 5 milioane de euro.

Wolfsburg a mai plătit pentru internaţionalul turc Tuncay Şanli, venit de la Stoke City, şi cehul Jan Polak, de la Anderlecht, suma de 6 milioane de euro.

Săptămâna trecută, gruparea germană l-a mai adus sub formă de împrumut de la AS Monaco pe fotbalistul congolez Dieumerci Mbokani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici