Wotte: Un egal era un rezultat mai echitabil

Antrenorul formaţiei Univeristatea Craiova, Mark Wotte, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă e presă, că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil în partida cu Rapid, câştigată de echipa sa, cu scorul de 1-0, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Wotte: Un egal era un rezultat mai echitabil

Wotte: Un egal era un rezultat mai echitabil (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte, foarte bucuros pentru cele trei puncte. Probabil că un egal era un rezultat mai echitabil, pentru că Rapidul a jucat astăzi la victorie şi s-a aruncat în atac, lăsând multe spaţii pe finalul jocului. (...) În primele 20 de minute ne aşteptam la o ofensivă puternică a Rapidului şi tocmai de aceea am pregătit defensiva foarte bine. Dacă Helder a fost inexistent în acest meci, înseamnă că am şi făcut o treabă bună acolo", a spus Wotte.

Referindu-se la evoluţia unora dintre jucătorii săi, Wotte a spus: "Gângioveanu a jucat foarte bine în ultima vreme şi mă bucur că, în sfârşit, a reuşit să marcheze, dar trebuie remarcată şi pasa lui Trică, un jucător foarte important, care, pe final, ne-a ajutat cu experienţa lui şi, până la urmă, asta cred că a făcut diferenţa. Vreau să dedic victoria lui Florin Costea. Fratele său (n.r. - Mihai Costea) cred că a avrut să arate astăzi prea multe şi a fost lipsit şi de şansă. Găman şi liev au fost un adevărat zid în apărarea noastră, au evoluat foarte bine, mai ales în repriza a doua, iar eu sunt un antrenor fericit, pentru că în ultimele patru meciuri am obţinut nouă puncte. Cred că în prima repriză mai puteam marca o dată, la ocazia lui Dina. El este un jucător foarte valoros pentru noi, însă, astăzi, a fost lipsit de luciditate în faţa porţii".

Mark Wotte a precizat că se confruntă cu probleme din cauza jucătorilor Andrei Prepeliţă, Mihai Dina şi Silviu Lung jr., care vor lipsi în partida cu FC Timişoara, din etapa viitoare a campionatului. "Din păcate, avem probleme pentru meciul cu Timişoara, când ne vor lipsi trei jucători importanţi: Prepeliţă, Dina şi Lung, care vor fi suspendaţi. Vom căuta soluţii pe bancă şi, cu siguranţă, vom găsi jucători cu care să-i înlocuim", a menţionat antrenorul.

Întrebat dacă Universitatea a scăpat de retrogradare în urma victoriei cu Rapid, Mark Wotte a răspuns: "Mai avem mult. Suntem pe drumul cel bun însă, deocamdată, nu ne-am salvat. Mai avem nevoie de meciuri bune, însă trebuie ţinut cont şi de faptul că echipa noastră este foarte tânără. După cum s-a văzut şi astăzi, când am folosit cinci jucători de 20-21 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici