WTA Madrid | Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul 2: Am arătat cât de mult contează psihicul şi gândirea pozitivă

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) a făcut un meci foarte solid în primul tur la Madrid, iar după meci a ţinut să precizeze care a fost cheia succesului. Psihicul şi mentalitatea pozitivă au ajutat-o să joace la un nivel foarte înalt.

214 afișări
Imaginea articolului WTA Madrid | Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul 2: Am arătat cât de mult contează psihicul şi gândirea pozitivă

Reacţia Mihaelei Buzărnescu după calificarea în turul 2 la WTA Madrid

"Sunt foarte fericită, acesta e cadoul pe care mi l-am făcut de ziua mea. Am arătat cât de mult contează psihicul şi faptul că o gândire pozitivă te ajută indiferent de câte gânduri negative îţi pot trece prin minte. Mă bucur că după atâtea meciuri am reuşit să am o atitudine fermă, demnă de un jucător de tenis de top. Astăzi am reuşit un meci bun.

A fost a treia zi în care am putut să joc tenis, după ce la Praga am stat numai în pat toată săptămâna. Mi-am demonstrat că îmi doresc să joc, chiar dacă la Praga am stat în pat. De aceea m-am dus şi acolo să joc, chiar dacă nu ieşisem deloc din pat din cauza răcelii. Dar am tras şi am demonstrat că pot să lupt. Mereu îmi doresc să trag, aşa cum pot", a declarat Buzărnescu pentru DigiSport, care a ţinut să le mulţumească românilor care au venit să o susţină:

"Foarte mulţi români au venit să mă vadă, chiar dacă în acelaşi timp juca şi Simona pe arena centrală. Le mulţumesc că m-au susţinut, i-am auzit mereu şi m-au ajutat foarte mult".

Mihaela Buzărnescu va juca în turul 2 de la Madrid împotriva letonei Anastasija Sevastova (13 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici