WTA: Salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc

WTA a anunţat, după decizia TAS, că Simona Halep a primit permisiunea de a reveni în tenis cu efect imediat şi a salutat revenirea româncei.

1687 afișări
Imaginea articolului WTA: Salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc

WTA: Salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc

„WTA susţine pe deplin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc”, se arată pe site-ul WTA.

Reprezentanţii WTA susţin că fostul număr unu mondial Simona Halep a primit permisiunea de a reveni în tenis cu efect imediat, după ce interdicţia de patru ani a fost redusă marţi la nouă luni, ca urmare a apelului său recent la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv.

WTA notează că Halep nu a mai concurat de la înfrângerea din primul tur de la US Open 2022.

„De-a lungul acestui proces lung şi dificil, mi-am menţinut credinţa că adevărul va ieşi în cele din urmă la iveală şi că se va ajunge la o decizie corectă, pentru că sunt şi am fost întotdeauna o sportivă curată”, a declarat Halep într-un comunicat, citat de Reuters.

„Abia aştept să mă întorc în turneu”, a mai spus sportiva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici