WTA: Serena Williams - jucătoarea lunii octombrie, Simona Halep - locul 2 în preferinţele fanilor

WTA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că sportiva americană Serena Williams, numărul 1 mondial, a fost aleasă jucătoarea lunii octombrie, iar românca Simona Halep ocupă locul doi în opţiunile fanilor.

265 afișări
Imaginea articolului WTA: Serena Williams - jucătoarea lunii octombrie, Simona Halep - locul 2 în preferinţele fanilor

Serena Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Williams, care a câştigat Turneul Campioanelor învingând-o în finală pe Simona Halep, a primit 61 la sută din totalul de voturi.

Halep a primit 35 la sută din voturi, iar pe locul trei s-a clasat germanca Andrea Petkovici, cu 4 la sută. Petkovici a câştigat turneul de la Sofia.

Simona Halep a mai fost nominalizată în acest an la titlul de jucătoarea lunii în iulie, însă câştigătoare a fost desemnată atunci tot Serena Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici