Zanetti: Chivu a cerut scuze tuturor după eliminarea din meciul cu Schalke

Căpitanul formaţiei Internazionale Milano, Javier Zanetti, a declarat la Inter Channel, că fundaşul Cristian Chivu a cerut scuze tututor după eliminarea din partida cu Schalke 04, pierdută de italieni, scor 2-5, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

28 afișări
Imaginea articolului Zanetti: Chivu a cerut scuze tuturor după eliminarea din meciul cu Schalke

Zanetti: Chivu a cerut scuze tuturor după eliminarea din meciul cu Schalke (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cristian a cerut scuze tuturor după meci, dar sincer, al doilea galben nu-l merita, a fost o decizie exagerată. Nu putem da vina pentru acest insucces doar pe cei patru fundaşi. O echipă începe apărarea de la atacanţi", a declarat Zanetti.

Zanetti a mai spus că atunci când nu se va mai simţi util pentru echipă îşi va informa antrenorul şi-i va lăsa pe alţii să-i ia locul.

Javier Zanetti, în vârstă de 37 de ani, joacă la Inter Milano din 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici