Zapata: Slavă Domnului sunt jucător liber, am opţiuni de a ajunge în Turcia sau în Germania

Portarul columbian Robinson Zapata a declarat pentru site-ul enlajugada.com că este bucuros că a încheiat colaborarea cu Steaua, el petrecând în România trei ani şi jumătate, şi că are opţiuni de a ajunge în Turcia sau în Germania, informează cotidianul El Pais din Columbia.

14 afișări
Imaginea articolului Zapata: Slavă Domnului sunt jucător liber, am opţiuni de a ajunge în Turcia sau în Germania

Zapata: Slavă Domnului sunt jucător liber, am opţiuni de a ajunge în Turcia sau în Germania (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am încheiat colaborarea cu Steaua, slavă Domnului sunt jucător liber, pentru că am petrecut trei ani şi jumătate acolo. Am opţiuni de a ajunge în Turcia sau în Germania, dar sunt doar nişte posibilităţi", a spus Zapata.

El a precizat că negociază în prezent cu gruparea Deportivo Cali. "Fetiţa mea are un an şi jumătate. Este româncă, dar mă gândesc mult la varianta ca ea să crească alături de veri, bunici, unchi şi mătuşi, să se bucure de mâncarea columbiană, de atmosfera de aici, de climă. Încerc să iau cea mai bună decizie pentru familia mea. Familia este cea mai importantă şi dacă ar fi nevoie să fac sacrificii financiare aş face-o. Însă nu pot ignora ofertele din străinătate, pentru că sunt foarte bune", a adăugat Robinson Zapata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici