Zarko Sesum a fost externat

Handbalistul echipei MKB Veszprem, Zarko Sesum, unul dintre răniţii în incidentele ce au dus la decesul românului Marian Cozma, a fost externat, luni, din spitalul din Veszprem.

62 afișări
Imaginea articolului Zarko Sesum a fost externat

Handbalistul Zarko Sesum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sesum a fost rănit la cap în incidentele ce au avut loc în noaptea de 7 spre 8 februarie şi a fost operat la osul zigomatic.

Potrivit naplo-online.hu, celălalt handbalist rănit, Ivan Pesic, căruia i-a fost extirpat un rinichi, va fi transferat în cursul acestei săptămâni la un spital din Croaţia. Potrivit medicilor, starea lui Pesic este stabilă, iar de vineri sportivul nu se mai află la terapie intensivă.

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal la Veszprem, a fost îngropat, vinerea trecută, la cimitirul Pipera din Bucureşti, în prezenţa a aproximativ o mie de persoane, care au aplaudat şi au scandat numele sportivului.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în urmă cu zece zile, la un restaurant din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa. Coechipierii săi au fost transportaţi la spital, cu răni serioase. Marian Cozma, care a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, a debutat în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva Belarus. Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.

Citeşte şi:

Medicii din Veszprem i-au dat permisiunea lui Sesum să se externeze

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici