VIDEO  Zborul şoimului-simbol al echipei Lazio, suspendat după salutul fascist al dresorului

  • Protestele diverselor asociaţii au crescut în intensitate, după imagine apărute după meciul de fotbal Lazio - Inter 3-1.
  • La finalul partidei din Serie A, dresorul vulturului apare în imaginile video făcând salutul fascist şi cântând „Duce Duce” alături de spectatorii din peluză.
  • La Lazio evoluează fotbalistul român Ştefan Radu.
1047 afișări
Imaginea articolului Zborul şoimului-simbol al echipei Lazio, suspendat după salutul fascist al dresorului

Zborul şoimului-simbol al echipei Lazio, suspendat după salutul fascist al dresorului

Suspendat pentru salut fascist şi pentru că scandat „Ducele” alături de peluză. „Ducele” este porecla lui Benito Mussolini.

Clubul de fotbal Lazio a decis să-l pedepsească pe Juan Bernabè, spaniolul care se ocupă de vulturul Olympia din 2010. 

Suspendarea, pentru moment, este pentru o perioadă de cel puţin o săptămână, interval în care de Olympia se vor ocupa colaboratorii lui Bernabé. În perioada asta, Lazio nu va beneficia de simbolul său la meciul cu Olympique Marseille, programat joi seară, în grupele Ligii Europa.

Lazio nu exclude sancţiuni suplimentare. Dresorul spaniol nu are un contract direct cu clubul condus de preşedintele Claudio Lotito. Compania lui Lotito îl are însă în portofoliu ca prestator de servicii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici