Ze Kalanga a semnat cu echipa de pe locul doi din campionatul Angolei

Mijlocaşul Jose Nsimba Baptista Ze Kalanga a fost transferat de la FC Dinamo la Clube Recreativo Desportivo do Libolo, care a ocupat locul doi în campionatul Angolei, la finalul sezonului trecut, a declarat pentru MEDIAFAX, impresarul Cornel Teodorescu.

223 afișări
Imaginea articolului Ze Kalanga a semnat cu echipa de pe locul doi din campionatul Angolei

Ze Kalanga a semnat cu echipa de pe locul doi din campionatul Angolei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ze Kalanga a semnat cu Desportivo do Libolo, din câte ştiu eu de la un avocat care a realizat transferul şi care a fost pus de preşedintele Angolei la dispoziţia jucătorului", a declarat Teodorescu.

Mijlocaşul african, care a fost transferat la Dinamo în 2006, la solicitarea antrenorului Mircea Rednic, a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane, conform site-ului oficial al grupării angoleze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici