Zece spectatori ai unei curse NASCAR, răniţi de un cablu TV

Zece spectatori prezenţi la o cursă Nascar au fost răniţi, duminică, după ce un cablu TV s-a rupt şi s-a balansat între pistă şi tribunele circuitului Charlotte Motor Speedway din Carolina de Nord, au anunţat organizatorii.

116 afișări
Imaginea articolului Zece spectatori ai unei curse NASCAR, răniţi de un cablu TV

Zece spectatori ai unei curse NASCAR, răniţi de un cablu TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cablul făcea parte dintr-un sistem al unei camere mobile ce se deplasa deasupra circuitului oval.

Şapte dintre răniţi au fost trataţi la faţa locului pentru tăieturi sau zgârieturi simple, iar trei au fost transportaţi la spital pentru investigaţii, au declarat oficialii circuitului într-un comunicat de presă.

Mai multe maşini prezente în cursă au fost afectate de acest incident, inclusiv cea a lui Kyle Bush, liderul din acel moment.

Competiţia a fost întreruptă pentru a permite echipelor să repare defecţiunile, iar în final cursa a fost câştigată de Kevin Harvick.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici