Zeci de mii de suporteri au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid - VIDEO, GALERIE FOTO

Aproximativ 50.000 de suporteri au asistat, marţi seară, la prezentarea oficială a brazilianului Kaka pe stadionul Santiago Bernabeu, atacantul urmând să poarte la Real Madrid tricoul cu numărul 8, informează cotidianul Marca.

55 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de suporteri au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid - VIDEO, GALERIE FOTO

Zeci de mii de suporteri au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid

Ricardo Izecson Dos Santos Leite, cunoscut drept Kaka, a fost achiziţionat de Real Madrid de la AC Milan în schimbul sumei de 65 de milioane de euro. Jucătorul a primit ropote de aplauze în momentul în care a coborât pe peluza stadionului Santiago Bernabeu fiind îmbrăcat cu tricoul formaţiei spaniole cu numărul 8.

GALERIE FOTO

"Bine ai venit acasă", a declarat preşedintele Florentino Perez cu această ocazie. El a adăugat că brazilianul "a cucerit lumea fotbalului cu un comportament impecabil şi o imagine model în şi în afara terenului şi va simboliza valorile echipei Real Madrid".

"Este o zi specială pentru mine, sunt fericit că această nouă etapă din cariera mea va fi Real Madrid. Dorinţa mea este ca numele Kaka să rămână în istoria acestui club, cu multe victorii şi trofee. Hai Madrid!", a răspuns Kaka, care s-a exprimat în limba spaniolă.

Kaka a sosit, marţi dimineaţă, la Madrid, împreună cu tatăl său, din Africa de Sud, unde a câştigat cu naţionala Braziliei Cupa Confederaţiilor.

El a efectuat vizita medicală, după care a semnat acordul pe şase ani cu Real Madrid. El va avea un salariu anual estimat la aproximativ nouă milioane de euro.

Celălalt "galactic" achiziţionat de Real în schimbul sumei de 94 milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo va fi prezentat, luni, tot pe stadionul Santiago Bernabeu.

"Va fi un privilegiu să joc alături de Ronaldo, nu va exista rivalitate între noi, suntem extrem de compatibili", a declarat Kaka marţi seară.

Kaka: Niciodată nu am văzut o astfel de prezentare a unui jucător

Brazilianul Kaka, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că nu a mai văzut niciodată o astfel de prezentare, aşa cum a fost cea al cărei protagonist a fost chiar el pe stadionul Santiago Bernabeu.

"Niciodată nu am mai văzut o astfel de prezentare, cea mai spectaculoasă de până acum a fost cea a lui Ronaldinho la AC Milan. Pentru mine a fost o zi de nedescris şi de neuitat. Sunt mândru că peste 40.000 de oameni au venit să mă vadă, dar în acelaşi timp ştiu că asta trebuie să mă facă mai responsabil. Este o motivaţie în plus pentru a câştiga cât mai multe trofee şi titluri", a precizat Kaka, care a povestit că Alfredo Di Stéfano, preşedintele de onoare al clubului Real Madrid, i-a spus în momentul în care a intrat pe stadion: "Pare că suntem pe Maracana".

Jucătorul brazilian a povestit apoi cum a luat decizia de a pleca de la AC Milan. "În luna ianuarie, cei de la AC Milan mi-au deschis porţile pentru prima dată. A fost un moment extrem de emoţionant pentru mine, datorită afecţiunii demontrate de suporteri, şi nu era momentul să plec atunci. Apoi, am înţeles că va fi o criză mondială şi, la finalul sezonului, m-au spus că au oferte pentru mine. Le-am spus celor de la AC Milan că dacă va fi să plec o voi face doar pentru a juca la Real Madrid, deoarece toţi cei care au jucat aici mi-au spus lucruri excelente despre club", a mărturisit Kaka.

Jucătorul a adăugat că discuţia purtată cu preşedintele Florentino Perez l-a convins în final să facă această alegere: "Florentino m-a sunat şi mi-a vorbit despre proiectul său, fără a-mi da nume, şi am crezut că este persoana ideală pentru un astfel de proiect. Este un mare privilegiu să pot juca alături de mari nume, nu numai Cristiano Ronaldo, ci şi Raul, Casillas sau Guti".

În final, fostul jucător al formaţiei AC Milan a precizat că munca este singurul mod de a obţine succese. "Am învăţat că talentul în fotbal nu este suficient pentru a câştiga titluri", a precizat Kaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici