Zenga ar putea antrena Vicenza

Fostul antrenor al echipelor FC Naţional, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, Walter Zenga, ar putea pregăti formaţia Vicenza, din Serie B, el fiind principalul candidat în cazul demiterii tehnicianului Angelo Gregucci, informează, marţi, agenţia Sports.

2 afișări
Imaginea articolului Zenga ar putea antrena Vicenza

Zenga ar putea antrena Vicenza

Zenga, care în acest moment este comentator sportiv la televiziunea Rai, a primit o ofertă din partea conducătorilor de la Vicenza, care sunt hotărâţi să se despartă de Gregucci în cazul în care rezultatele nesatisfăcătoare vor continua.

Walter Zenga, în vârstă de 47 de ani, a participat, luni seară, la o întâlnire a membrilor Asociaţiei Antrenorilor Italieni de Fotbal, unde a ţinut o prelegere tehnicienilor milanezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici