Zenga: Avem probleme de lot şi jucăm pe teren sintetic

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a declarat, marţi, înaintea antrenamentului ce precede plecarea spre Suedia, în vederea manşei retur a turului I al Cupei UEFA cu IF Elfsborg, că se confruntă cu unele probleme de lot şi s-a arătat nemulţumit că partida se va disputa pe teren sintetic.

3 afișări
Imaginea articolului Zenga: Avem probleme de lot şi jucăm pe teren sintetic

Zenga: Avem probleme de lot şi jucăm pe teren sintetic

"Avem probleme de lot şi faptul că jucăm pe teren sintetic. Cristi Pulhac are o problemă la gleznă şi mai avem alte trei probleme minore la alţi fotbalişti, pe care sper să le rezolvăm în următoarele 48 de ore", a spus Zenga.

Tehnicianul dinamovist speră ca jucătorii săi să se poată adapta la frigul din Suedia şi la terenul sintetic pe care se va desfăşura partida. "Mai avem două zile de antrenament pe teren sintetic şi trebuie să ne adaptăm mai ales că acolo e frig. Încercăm să abordăm meciul din perspectiva unei victorii. E un dezavantaj că jucăm pe teren sintetic, dar şi în Liga Campionilor se joacă aşa. E o diferenţă pentru că mingea trece mai repede, dar eu cred că la un asemenea meci va conta mai mult cum se va aşeza echipa decât terenul", a completat Zenga.

Walter Zenga crede că misiunea echipei Dinamo de a se califica în grupele Cupei UEFA a devenit "un pic" mai grea, deoarece campioana României trebuie să marcheze cel puţin două goluri. "Prima repriză s-a încheiat 2-1 pentru ei, să vedem cum se va încheia acum repriza a doua. Eu cred că am crescut mult în ultimele 15 zile, avem încredere în noi şi sunt şanse de calificare. Normal că calificarea se va juca în meciul retur, dar şi în cazul în care câştigam la Bucureşti era acelaşi lucru. Acum însă a devenit un pic mai greu pentru că trebuie să dăm două goluri, dar eu le-am spus băieţilor că au faţă să meargă mai departe", a adăugat antrenorul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici