Zenga despre venirea la Dinamo: Merg la un club cu nume

Tehnicianul Walter Zenga a declarat, miercuri, cotidianului Gazzetta dello Sport, că va reveni în România, la Dinamo Bucureşti, un club cu nume, care luptă pentru câştigarea titlului de campioană.

1 afișare
Imaginea articolului Zenga despre venirea la Dinamo: Merg la un club cu nume

Zenga despre venirea la Dinamo: Merg la un club cu nume

"Revin în România cu aceeaşi dorinţa cu care am antrenat şi în alte campionate precum Turcia. Cu entuziansm şi pasiune am convingerea că pot face multe lucruri bune. Merg la un club cu nume, care se va bate pentru titlul de campioană. Suntem implicaţi în Cupa UEFA, în campionat şi în Cupa României, o triplă pe care o vom înfrunta cu entuziasm. Nu am găsit încă bilet de avion pentru Bucureşti şi nu ştiu dacă mâine dimineaţă (n.r. - joi dimineaţă) voi putea conduce primul antrenament", a spus Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici