Zenga: Mi-ar plăcea să antrenez pe Internazionale Milano însă nu este momentul acum

Antrenorul formaţiei Al Nasr, Walter Zenga, a declarat joi seară că îşi doreşte să pregătească într-o zi fosta sa echipă Internazionale Milano, însă a subliniat că deocamdată nu este momentul, informează agenţia Ansa.

18 afișări
Imaginea articolului Zenga: Mi-ar plăcea să antrenez pe Internazionale Milano însă nu este momentul acum

Zenga: Mi-ar plăcea să antrenez pe Internazionale Milano însă nu este momentul acum (Imagine: Constantin_Vladescu/Mediafax Foto)

"Am jucat la Inter 500 de meciuri, dacă mi s-ar cere să antrenez, de ce nu? Însă nu acum. Sunt un profesionist şi acum am un contract cu această echipă arabă", a declarat Zenga.

Formaţia sa a fost învinsă, joi, de Juventus Torino, scor 5-0, într-un meci amical. "Am întâlnit o echipă puternică din Italia şi sper să mai lucrăm la mentalitate. Acum dacă primim un gol, partida s-a încheiat. Trebuie să ne îmbuntătăţim jocul", a afirmat Zenga.

La Al Nasr au jucat şi românii Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici