Zenga: Steaua e un capitol închis, nu mă întorc niciodată de unde am plecat

Antrenorul FC Dinamo, Walter Zenga, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Steaua, echipă pregătită acum de fostul său secund Massimo Pedrazzini, este un capitol închis pentru el şi că niciodată nu se întoarce la o formaţie de unde a plecat.

3 afișări
Imaginea articolului Zenga: Steaua e un capitol închis, nu mă întorc niciodată de unde am plecat

Zenga: Steaua e un capitol închis, nu mă întorc niciodată de unde am plecat

"E diferit ca din secund să devii principal, îi urez şi eu baftă lui Pedrazzini, acum începe greul. Nu vreau să se facă speculaţii, îi mulţumesc lui MM Stoica (n.r. - preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, fost manager general la Steaua) pentru că a spus un adevăr, el m-a adus la Steaua şi a făcut totul apoi să revin. Am refuzat a doua ofertă atunci, apoi nu s-a întâmplat niciodată. Vreau să fac treabă bună la Dinamo, să câştig campionatul. Nu mă interesează ce fac alţii. Nu am primit niciun telefon de la Steaua. Sunt fericit unde sunt acum. Sper că nu se vor face speculaţii că e Massimo acolo. E un capitol închis, nu mă întorc niciodată de unde am plecat. Nu mai faceţi speculaţii, scandal, că l-a sunat pe Gigi un prieten... Vreau linişte, nu vreau să-i deranjez pe cei cu care am devenit antrenor. Mă concentrez la munca mea, e mai important, vreau să readuc Dinamo unde îi e locul, sus", a spus Zenga.

Antrenorul FC Dinamo a dat un exemplu din cariera sa. "Am lucrat la Steaua Roşie cu un preşedinte extraordinar, Pixie Stojkovici. După ce am câştigat campionatul, i-am spus: îmi pare rău, plec. Aveam oferte din Qatar, din Emiratele Arabe. M-a sunat iar, i-am zis: caută-ţi alt antrenor, deşi încă nu aveam alt contract. Nu am fost dat afară de la Belgrad. Apoi m-am dus în Turcia. După ce m-au dat afară de la Al Ain, m-a sunat să vin înapoi. Nu mă interesează, nu pot veni. Mulţumesc, m-am simţit bine la Belgrad, dar nu vreau să mă întorc de unde am plecat. Când am zis faimoasa frază că mă întorc în România doar la Steaua, eram la Steaua Roşie, voi m-aţi sunat din România, că era Timişoara, Craiova... Eu am zis că la Steaua nu mă întorc pentru că în primul rând Gigi Becali nu mă sună, la naţională niciodată pentru că Mircea Sandu nu mă cheamă şi gata", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici