Zenga vrea la Catania jucători de la Dinamo, Rapid şi Steaua

Antrenorul echipei Catania, Walter Zenga, a cerut conducerii clubului sicilian să-i aducă în această vară doi sai trei jucători români, pe lista sa aflându-se fotbalişti de la Steaua, Dinamo şi Rapid, informează publicaţia Il Secolo XIX.

17 afișări
Imaginea articolului Zenga vrea la Catania jucători de la Dinamo, Rapid şi Steaua

Zenga vrea la Catania jucători de la Dinamo, Rapid şi Steaua

Potrivit sursei citate, Zenga, care a antrenat în România echipele Progresul, Steaua şi Dinamo, ar dori la Catania doi sau trei jucători dintre Bănel Nicoliţă, Nicolae Dică (ambii de la Steaua), Adrian Cristea, Adrian Ropotan (ambii de la Dinamo) şi Cristian Săpunaru (Rapid).

La finalul sezonului 2007/2008, Catania a reuşit să se salveze de la retrogradare după ce în ultima etapă a remizat cu AS Roma, scor 1-1, iar FC Parma a fost învinsă de campioana Internazionale Milano, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici