Zicu: Sper să pot juca din prima etapă a returului

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu, care a început să se antreneze alături de colegii săi după o accidentare mai veche, a declarat, luni, că speră să poată juca din etapa a XVIII-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Zicu: Sper să pot juca din prima etapă a returului

Zicu: Sper să pot juca din prima etapă a returului (Imagine: Mediafax Foto)

"Am început să fac o parte din antrenament împreună cu echipa. Sper ca de săptămâna viitoare să-l pot face complet şi din prima etapă să pot juca. Coechipierii mei s-au mişcat foarte bine şi important este că au câştigat amicalele, pentru că ne dau un moral foarte bun. Sperăm să nu ne încurcăm în primele 10 etape, pentru că sunt foarte importante. Cât suntem pe primul loc suntem favoriţi la titlu, dar mai sunt şi alte echipe. Steaua este o contracandidată serioasă în fiecare an, nu numai acum", a spus Zicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici