Zidane, devansat de Yannick Noah în topul celor mai populare personalităţi din Franţa

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a fost devansat de fostul tenisman Yannick Noah, în prezent cântăreţ, în topul persoanlităţilor preferate ale francezilor, realizat de săptămânalul Journal de Dimanche, în urma unui sondaj efectuat prin intermediul institutului Ifop.

2 afișări
Imaginea articolului Zidane, devansat de Yannick Noah în topul celor mai populare personalităţi din Franţa

Zidane, devansat de Yannick Noah în topul celor mai populare personalităţi din Franţa

Locul trei în acest clasament este ocupat de comedianta Mimie Mathy, ea fiind preferată cu precădere de femei.

Ca întotdeauna, cele mai multe dintre personalităţile preferate ale francezilor provin din lumea muzicii, a comediei sau a vedetelor de televiziune. Primul politician din acest clasament este preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, aflat pe locul 32, în timp ce fosta sa contracandidată la preşedinţie, socialista Segolene Royal, ocupă poziţia a 32-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici