Zidane va fi numit la conducerea tehnică a echipei Queens Park Rangers

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane urmează să fie anunţat ca manager al clubului Queens Park Rangers, din a doua ligă engleză, în cursul zilei de duminică, susţine publicaţia The People.

12 afișări
Imaginea articolului Zidane va fi numit la conducerea tehnică a echipei Queens Park Rangers

Zidane va fi numit la conducerea tehnică a echipei Queens Park Rangers (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, proprietarul clubului, Flavio Briatore, a promis că va face un anunţ important înainte de ultimul meci al sezonului, programat în compania echipei West Bromwich Albion, şi unele surse susţin că Zidane va fi numit la conducerea tehnică.

"Duminică promite să fie o zi pe care toţi suporterii QPR, bătrâni şi tineri, şi-o vor aminti toată viaţa", a declarat căpitanul echipei engleze, Gareth Ainsworth, pe site-ul clubului, ceea ce a amplificat speculaţiile referitoare la Zidane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici