Zidane va participa la un antrenament al naţionalei Franţei, la invitaţia lui Laurent Blanc

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane va participa, în luna septembrie, la un antrenament al naţionalei Franţei, la invitaţia selecţionerului Laurent Blanc, tehnicianul dorind să realizeze "zile tematice" în care foste vedete să îşi împărtăşească experienţele, informează cotidianul L'Equipe.

27 afișări
Imaginea articolului Zidane va participa la un antrenament al naţionalei Franţei, la invitaţia lui Laurent Blanc

Zidane va participa la un antrenament al naţionalei Franţei, la invitaţia lui Laurent Blanc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit jurnalului francez, care citează cotidianul Le Parisien - Aujourd'hui en France, Zidane şi-a dat acordul nu numai pentru a discuta cu jucătorii, ci şi pentru a participa la o şedinţă de pregătire.

Zinedine Zidane va inaugura "zilele tematice" înainte de primele meciuri ale Franţei din preliminariile Euro-2012, cu Belarus şi Bosnia, de la 3 şi 7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici