Zinedine Zidane e în izolare, după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a autoizolat, după ce un contact de-al său apropiat a fost testat pozitiv cu Covid 19, conform publicaţiei spaniole ABC, citate de Reuters.

438 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane e în izolare, după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

Zinedine Zidane e în izolare, după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

În versiunea celor de la ABC, Zidane a aflat joi dimineaţa despre faptul că un apropiat al său are Covid 19 şi s-a izolat imediat, neparticipând la sesiunea de antrenamente de după-amiază.

Real Madrid va juca sâmbătă în deplasare la Osasuna şi e posibil ca Zinedine Zidane să nu îşi potă conduce echipa de pe bancă.

Oficialii clubului nu au comentat informaţia în primă fază, ca mai apoi să confirme că Zidane s-a izolat şi aşteaptă rezultatele primului test făcut joi.

Testul rapid efectuat imediat după aflarea veştii a ieşit negativ, dar, conform regulilor impuse de La Liga, el trebuie să se izoleze trei zile, după care să furnizeze un test negativ. Abia apoi se va putea întoarce la echipă.

În condiţiile date, francezul va lipsi mai mult ca sigur de pe bancă, la meciul de sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici