Ziua marilor schimbări în Superliga de fotbal: 3 antrenori au fost demişi sau au demisionat

FCSB, UTA şi CS Mioveni au rămas astăzi, 1 noiembrie, fără antrenori.

1416 afișări
Imaginea articolului Ziua marilor schimbări în Superliga de fotbal: 3 antrenori au fost demişi sau au demisionat

Nicolae Dică

După 1-2 cu Universitatea Cluj, antrenorul Nicolae Dică a decis să renunţe la conducerea tehnică a vicecampioanei FCSB, chiar înaintea meciul cu West Ham United, din grupele Conference League, de joi.

În locul lui, patronul Gigi Becali va alege pe unul dintre Ilie Poenaru şi Andrei Ppepeliţă, ambii recent demişi de la UTA, respectiv FC Argeş.

Patronul FCSB a exclus varianta unui tehnician străin şi spune că l-ar fi vrut pe Marius Croitoru, aflat de o etapă la FC Argeş, dar fost la FC Universitatea 1948.

Tot astăzi s-a produs şi plecarea lui Poenaru de la Arad, în locul său fiind instalat Laszlo Balint, care n-a reuşit performanţe notabile la formaţia CS Universitatea Craiova, unde „principal” este Mirel Rădoi.

1 noiembrie a fost o zi cu ghinion şi pentru Flavius Stoican, adus ca salvator la Mioveni în locul lui Alexandru Pelici, dar fără rezultate notabile la gruparea piteşteană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici