Zmărăndescu: Unul dintre cei care aprinseseră torţe m-a lovit

Ofiţerul de securitate al FC Steaua, Cătălin Zmărădescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost lovit de unul dintre suporteri în momentul în care forţele de ordine încercau să îi calmeze pe fanii de la peluza I a arenei din Bulevardul Ghencea, în prima repriză a partidei Steaua-FC Timişoara.

62 afișări
Imaginea articolului Zmărăndescu: Unul dintre cei care aprinseseră torţe m-a lovit

Zmărăndescu: Unul dintre cei care aprinseseră torţe m-a lovit

"Legea 4 este prost făcută, faptul că nu s-au luat măsuri după incidentele din meciurile cu Dinamo şi Rapid au dus la aceste lucruri. În timpul incidentelor din peluza I, unul dintre cei care aprinseseră torţe m-a lovit în momentul în care noi încercam să-i extragem pe cei care încercau să facă scandal. Dacă îşi închipuie cineva că o să stau să mă lovească, se înşală şi niciodată nu o să dau înapoi pentru a opri astfel de manifestări", a spus Cătălin Zmărăndescu.

Un grup de peste 100 de suporteri, dintre cei care au părăsit peluza I, au fost implicaţi în noi incidente cu forţele de ordine, în zona intrării în stadion, cu puţin înainte de finalul meciului. Forţele de ordine au folosit din nou gaze lacrimogene pentru a-i dispersa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici