Zotta: Rapid nu are niciun fel de datorii către Zicu

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, că gruparea giuleşteană nu are datorii la Ianis Zicu, atacant transferat în această vară la clubul Dinamo.

1 afișare
Imaginea articolului Zotta: Rapid nu are niciun fel de datorii către Zicu

Zotta: Rapid nu are niciun fel de datorii către Zicu

Directorul general al FC Dinamo, Cristian Borcea, afirmase pe site-ul oficial al clubului că Rapid nu i-a achitat integral salariul atacantului. "Zicu mi-a spus că George Copos mai are să îi dea bani. Sunt fotbalişti care au plecat de la Rapid pentru că George Copos nu a ştiut să gestioneze relaţia cu ei şi să lase loc de bună ziua. Toţi fug de Copos", declarase Borcea.

Zotta a răspuns, vineri, ironizându-l pe oficialul dinamovist despre care a spus că şi-a făcut studiile la seral. "Nu avem niciun fel de datorie către Ianis Zicu. Probabil că avocatul ăsta pe care şi l-a angajat acum Zicu a făcut studiile la seral şi nu ştie să facă bine calculele", a afirmat Zotta.

Directorul general al grupării giuleştene a menţionat că Ianis Zicu este foarte preocupat de partea financiară a contractelor lui, astfel încât este foarte greu ca un club să aibă datorii către el. "Zicu şi-a luat toţi banii de la Rapid, inclusiv prima pentru Cupă. Şi oricum, e foarte greu să nu îi plăteşti toţi banii lui Zicu, un jucător care este extrem de preocupat de partea financiară. Suma primită de el de la Rapid este confidenţială, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că şi-a luat toate drepturile de la noi până la ultimul euro", a adăugat Constantin Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici