Zotta, Sichitiu şi Manea, deranjaţi de criticile lui Copos

Directorul general Constantin Zotta, directorul general adjunct Grigore Sichitiu şi directorul tehnic Nicolae Manea s-au arătat deranjaţi de criticile acţionarului majoritar George Copos, care este nemulţumit de actuala conducere a FC Rapid, spunând că este nevoie de un lider puternic.

13 afișări
Imaginea articolului Zotta, Sichitiu şi Manea, deranjaţi de criticile lui Copos

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta (Sursa: Mediafax Foto)

Constantin Zotta a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că Rapid, fără un lider puternic în conducere a reuşit totuşi să câştige două trofee în ultimul an şi să ocupe după 21 de etape locul doi în clasamentul Ligii I, care asigură participarea în preliminariile Ligii Campionilor. "Domnul Copos nu acceptă în niciuna dintre societăţile dânsului un «lider». El este «liderul» societăţilor. Dar chiar şi fără un «lider» adevărat în conducere în ultimul an, Rapidul a luat o Cupă, o Supercupă şi acum este pe locul doi în campionat", a spus Zotta.

Oficialul rapidist susţine că prin jucătorii transferaţi în ultima perioadă valoarea echipei giuleştene a crescut. "Prin campaniile de transferări din vară şi din această iarnă, care au fost făcute şi fără cei care ar trebui să fie «lideri», valoarea echipei a crescut şi lotul s-a întinerit. În plus, după fiecare campanie de transferări balanţele clubului au fost pozitive. Valorare intrată este mai mare decât ceea ce s-a cheltuit", a menţionat directorul general al FC Rapid.

De asemenea, Constantin Zotta a adăugat că, faţă de alţi ani, în actualul sezon conducerea clubului a atras venituri suplimentare din publicitate şi alte surse. "În ultimul an au fost atrase către club surse de venituri suplimentare faţă de alţi ani, chiar dacă nu a fost un «lider» la echipă", a explicat Zotta.

Directorul general adjunct al FC Rapid, Grigore Sichitiu, l-a ironizat pe George Copos, catalogându-l pe acesta "liderul atotştiutor" şi arătându-se surprins de "calităţile lui de selecţioner". "Sunt surprins, pentru că George Copos este liderul atotştiutor. La orice club, nu cred că mai încape un al doilea lider. Oricum, e bine că m-a degrevat şi pe mine de sarcini, pentru că am văzut că are şi calităţi de selecţioner. Alege bine jucătorii. L-am văzut că de pe internet a reuşit să transfere într-un mod excepţional. Sunt extraordinar de surprins de calităţile lui de selecţioner. Pancu, Lobonţ, Marinescu, Daniel Niculae, Bozovici şi Boya nu au nicio valoare faţă de «feeling-ul» patronului care selecţionează. Noi suntem acum atât de liniştiţi pentru că avem rezolvată şi problema asta", a declarat, pentru MEDIAFAX, Grigore Sichitiu.

Surprins de criticile lui George Copos a fost şi directorul Nicolae Manea, care a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că până acum acţionarul majoritar nu i-a spus personal că este nemulţumit de activitatea sa. "Oricum, eu sunt pe partea tehnică, nu în conducerea clubului. Dar lider este el, de ce lider să mai avem nevoie? Nu e Copos lider? Dacă are nevoie de lider, să-l caute. Cel puţin pe mine nu mă deranjează deloc, dacă dânsul crede că e nevoie. Faţă de mine nu şi-a exprimat nicio nemulţumire niciodată. Eu consider însă că noi, cei trei care suntem implicaţi, ştim foarte bine de ce ne ocupăm", a afirmat Manea.

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, pentru TVR 1, că gruparea are nevoie de un lider puternic şi că aşteaptă mai mult de la actuala conducere. "N-am reuşit să avem nişte oameni foarte buni în conducerea clubului, nişte oameni cum are Arsenalul astăzi. E nevoie de un lider puternic, ne trebuie un lider foarte puternic. Avem o echipă formată din trei oameni, care sunt buni, dar mi-aş dori să fie şi mai buni. Avem nevoie de un lider puternic", a spus Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici