Zotta: Sunt întârzieri la salariile jucătorilor

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că există întârzieri la plata salariilor jucătorilor din data de 10 octombrie, dar susţine că jucătorii au fost înştiinţaţi de acest lucru, iar contractele vor fi achitate în curând.

15 afișări
Imaginea articolului Zotta: Sunt întârzieri la salariile jucătorilor

Zotta: Sunt întârzieri la salariile jucătorilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt întârzieri la plata salariilor jucătorilor, dar nu mai mari ca la alte echipe. Sunt întârzieri de două săptămâni. Pe 10 octombrie trebuiau sa primească banii, dar am discutat cu jucătorii, iar ei au înţeles. S-a mai întâmplat să avem întârzieri şi nu au fost probleme, sperăm să achităm salariile cât mai curând. Ei, oricum au reacţionat pozitiv şi sunt convins că restanţele acestea nu vor influenţa jocul echipei", a spus oficialul rapidist.

Zotta a recunoscut că gruparea giuleşteană traversează o criză financiară, însă susţine că nu se pune problema vinderii unor fotbalişti pentru a susţine bugetul. "E adevărat că sunt nişte probleme financiare, aşa cum sunt peste tot în lume. Reprezentanţii Consiliului de Administraţie au informat acţionariatul despre aceste lucruri şi nu cred că vor fi probleme. Sub nicio formă Consiliul de Administraţie nu agreează varianta cedării unor jucători. Acum analizăm unele variante de îmbunătăţire a activităţii financiare a clubului, care urmează să fie transmise acţionariatului pentru aprobare. Vinderea unor fotbalişti ar reprezenta ultima soluţie la care am apela. Nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva", a explicat Constantin Zotta.

Referitor la informaţiile potrivit cărora FC Dinamo este interesată de achiziţionarea mijlocaşilor Cesinha şi Costin Lazăr, directorul general al FC Rapid a menţionat că este exclus ca aceştia să fie cedaţi la o rivală a clubului giuleştean. "Nici nu se pune problema ca Cesinha şi Lazăr să meargă la Dinamo. Prin lansarea unor astfel de zvonuri Dinamo nu vrea decât să distragă atenţia de la problemele cu care se confruntă în ultima perioadă. Niciodată jucătorii de valoare ai Rapidului nu vor pleca la un club rival. Dacă o vor face, o vor face numai în străinătate. Noi însă avem un obiectiv în acest sezon, iar Cesinha şi Lazăr sunt doi fotbalişti importanţi care ne vor ajuta în realizarea acestuia", a adăugat Constantin Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici