Zotta: Vrem ca Pancu să îmbătrânească la Rapid

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu se pune problema ca antrenorul Jose Peseiro să renunţe la Daniel Pancu şi că doreşte ca mijlocaşul să îmbătrânească la formaţia giuleşteană.

12 afișări
Imaginea articolului Zotta: Vrem ca Pancu să îmbătrânească la Rapid

Zotta: Vrem ca Pancu să îmbătrânească la Rapid

"Pancu este jucătorul Rapidului şi este exclus să plece. El este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lot şi mai mult decât atât este simbolul Rapidului. Avem nevoie de el în continuare. Ne-a fost foarte greu să îl aducem din noul în Giuleşti, ştie toată lumea acest lucru, şi nu văd niciu motiv pentru care l-am lăsa să plece acum. Peseiro îl apreciază, conducerea la fel, iar despre relaţia lui cu suporterii nici nu mai are rost să discutăm. Ne bazăm în continuare pe serviciile lui pentru că este un jucător extrem de important în teren. Vrem ca Pancu să îmbătrânească la Rapid", a spus Zotta.

Oficialul rapidist se află acum în Spania, unde stabileşte ultimele detalii ale transferului atacantului sârb Ranko Despotovici la Real Murcia. "Suntem aici, discutăm cu cei de la Murcia, şi sper ca în cursul acestei zile să se semneze actele. Antrenorul Clemente îl doreşte foarte mult pe Despotovici, pe care l-a promovat în naţionala Serbiei, iar jucătorul vrea să joace la Murcia. Nu mai este niciun impediment în calea acestui transfer, aşa că eu spun că se va finaliza azi", a adăugat Constantin Zotta.

FC Rapid l-a achiziţionat în pauza competiţională din iarnă pe atacantul sârb Ranko Despotovici pentru 1,1 milioane de euro, iar acum urmează să încaseze în schimbul acestuia suma de 1,7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici