Zverev a fost operat de ruptură de ligamente la gleznă după eliminarea de la Roland Garros

Germanul Alexander Zverev, numărul trei mondial, a fost operat marţi la ligamentele rupte de la glezna dreaptă, după ce a fost nevoit să se retragă săptămâna trecută din semifinala de la Roland Garros împotriva lui Rafael Nadal.

331 afișări
Imaginea articolului Zverev a fost operat de ruptură de ligamente la gleznă după eliminarea de la Roland Garros

Zverev era condus cu 7-6(8) 6-6 de spaniol, când şi-a luxat glezna strigând de durere. Jucătorul de 25 era în luptă pentru primul său titlu de Grand Slam şi ar fi preluat poziţia de numărul unu mondial dacă ar fi reuşit în acest demers.

Săptămâna viitoare voi ajunge pe locul 2 în lume, cel mai bun din carieră, dar în această dimineaţă a trebuit să mă operez", a scris Zverev într-o postare pe Instagram, alături de o fotografie cu el pe un pat de spital.

„După o examinare suplimentară în Germania, am primit confirmarea că toate cele trei ligamente laterale de la glezna mea dreaptă au fost rupte.

Pentru a reveni la competiţie cât mai repede posibil, pentru a mă asigura că toate ligamentele se vindecă în mod corespunzător şi pentru a-mi recăpăta stabilitatea completă a gleznei, intervenţia chirurgicală a fost cea mai bună alegere. Reabilitarea mea începe acum şi voi face totul pentru a mă întoarce mai puternic ca niciodată!"

Fratele lui Zverev, Mischa, a declarat pentru ziarul german Bild că Wimbledon „iese din discuţie" pentru jucătorul de 25 de ani, turneul major pe iarbă urmând să se desfăşoare între 27 iunie şi 10 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici