70 la sută din populaţia lumii se tratează cu medicamente naturiste

Aproximativ 70 la sută din populaţia lumii preferă tratamentele naturiste ca primă alternativă în tratarea diferitelor afecţiuni, arată un studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aşadar, medicina naturistă, caracterizată de tratamente pe bază de extracte din plante, câştigă teren în faţa celei clasice (alopate).

89 afișări
Imaginea articolului 70 la sută din populaţia lumii se tratează cu medicamente naturiste

70 la sută din populaţia lumii se tratează cu medicamente naturiste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, "perioada prin care trecem este dominată de creşterea numărului de afecţiuni cauzate de scăderea imunităţii, de sporirea incidenţei bolilor infecţioase şi de intensificarea dependenţei de anumiţi stimulenţi precum cafeaua, tutunul şi băuturile alcoolice", spune dr. Dan Dimitriu, medic specialist medicină internă. Potrivit acestuia, orientarea către un stil de viaţă sănătos îi determină pe majoritatea românilor să apeleze la tratamente naturiste.

Citeşte mai multe despre tratarea afecţiunilor cu medicamente naturiste pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici