A fost creată votca ''revoluţionară'', care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Votca Bellion este prima băutură alcoolică comercializată, care a fost creată cu ajutorul tehnologiei NTX, ce reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului şi ADN-ului uman.

1118 afișări
Imaginea articolului A fost creată votca ''revoluţionară'', care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

A fost creată votca ''revoluţionară'', care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră. NTX este un ,,amestec brevetat de ingrediente'' ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%, relatează Descoperă.

Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) şi sorbatul de potasiu (aditiv alimentar). ,,Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul'', a declarat antreprenorul. Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile antreprenorului.

Sursa: http://bit.ly/2caZtWp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici