Alimente şi băuturi care atacă smalţul dinţilor

O dietă neechilibrată, constitută din alimente şi băuturi cu un pH acid, poate să conducă la deteriorarea smalţului dentar, atenţionează medicii stomatologi.

29 afișări
Imaginea articolului Alimente şi băuturi care atacă smalţul dinţilor

Alimente şi băuturi care atacă smalţul dinţilor

Specialiştii spun că acizii produşi de bacteriile din placa depusă pe dinţi duc la scăderea pH-ului dintelui şi la demineralizarea smalţului. O uşoară demineralizare poate surveni de fiecare dată când mâncăm sau bem ceva acid.

Citeşte mai multe despre alimentele şi băuturile care atacă smalţul dinţilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici