Alimentele care-ţi taie pofta de sex

Alcool rafinat, fumatul intensiv şi ceaiurile relaxante cu efect sedativ trebuie evitate înainte de o partidă de sex, deoarece acestea scad libidoul şi provoacă somnolenţă, avertizează medicii nutriţionişti, potrivit cotidianului Gândul.

53 afișări
Imaginea articolului Alimentele care-ţi taie pofta de sex

Alimentele care-ţi taie pofta de sex (Imagine: Mediafax Foto)

Medicul Alin Popescu, specialist în medicină sportivă, spune că alcoolul rafinat, consumat chiar şi în cantitate redusă (50 ml), indiferent de tipul lui, care este peste 15 grade, amestecat cu temperaturile crescute din această perioadă, dau pe lângă starea de moleşeală şi senzaţia de disconfort, deoarece acesta fermentează.

Citeşte mai multe despre alimentele care diminuează dorinţa de sex pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici