Anotimpul prielnic pentru a concepe un copil

Motivul pentru care primăvara este anotimpul prielnic pentru a concepe un copil constituie unul dintre subiectele ediţiei de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată de la ora 10.00 la Pro TV, informează televiziunea.

846 afișări
Imaginea articolului Anotimpul prielnic pentru a concepe un copil

Anotimpul prielnic pentru a concepe un copil (Imagine: Shutterstock)

Primăvara, anotimpul în care natura renaşte an de an, este anotimpul prielnic pentru un nou început: acela de a deveni părinţi. Sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", telespectatorii pot afla de ce primăvara este anotimpul ideal pentru a concepe un copil. Specialiştii susţin acest lucru deoarece, pe lângă multe alte explicaţii, hrana este mai bogată în vitamine şi minerale, iar soarele favorizează fixarea vitaminei D, benefică instalării unei sarcini.

Cei care încă nu-şi doresc să devină părinţi, ci doar să se bucure de timp de calitate petrecut împreună, ar trebui să ştie că moda vacanţelor care aduc ceva în plus pe lângă relaxare şi odihnă prinde teren şi în România. De exemplu, cursa de cai de la Ascot este o atracţie şi pentru etalarea celor mai extravagante pălării englezeşti. La fel de interesante pot fi şi sculpturile de nisip de lângă Toulouse, o călătorie într-un balon cu aer cald deasupra Bristolului sau un tur prin podgorii celebre din sudul Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici