Video BABY EXPO- o expoziţie pentru părinţi şi pitici

Cea de-a 12 ediţie a salonului nou-născutului, copiilor între 0 şi 5 ani, viitoarelor mămici şi tinerilor părinţi şi-a deschis porţile, joi, la Sala Polivalentă.

113 afișări
Părinţii şi copii sunt aşteptaţi cu mic cu mare să viziteze expoziţia şi să participe la concursuri special organizate pentru ei.
 
La Baby Expo, părinţii pot găsi orice doresc pentru copilul lor, de la articole pentru nou-născuţi, alimente, jocuri, jucării până la îmbrăcăminte, încălţăminte, mobilier şi decoraţiuni pentru camera copilului.
 
Viitoarele mămici îşi pot reînnoi aici garderoba sau pot cumpăra cărţi despre creşterea şi educarea copiilor.
 
Organizatorii au pregătite foarte multe surprize pentru vizitatori printre acestea numărându-se concursul bebeluşilor care merg de-a buşilea, întâlniri cu mascote şi clovni, concursuri, tombole şi o mulţime de spectacole susţinute de copii din gradiniţe, coruri sau trupe de dans.

Expoziţia poate fi vizitată până duminică, 21 septembrie, între orele 10.00-19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici