Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie?

Zilnic mâncăm diferite produse care au un conţinut caloric ridicat, ori conţin diferiţi aditivi alimentari, coloranţi sau zaharuri care ne pun sănătatea în pericol, atenţionează medici nutriţionişti, citaţi de cotidianul "Gândul".

54 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie?

Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie? (Imagine: Gândul)

Deşi suntem bombardaţi cu informaţii de tipul "lactatele întăresc sistemul osos", nutriţioniştii susţin că nu toate produsele din lapte oferă beneficii organismului. "De exemplu, brânza topită reprezintă sortimentul inferior al produselor lactate. Acest aliment este fabricat din brânzeturi de calitatea a doua amestecate cu mari cantităţi de grăsimi. Recomand părinţilor să evite acest aliment în dieta copiilor", spune dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist.

Citeşte mai multe despre cele mai toxice alimente de pe piaţă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici