Ce să mănânci ca să ai o viaţă sexuală mai bună

O serie de studii ştiinţifice au stabilit care sunt ingredientele unei vieţi sexuale reuşite. Acestea nu sunt de găsit în dormitorul conjugal, ci în bucătăria familiei.

46 afișări
Imaginea articolului Ce să mănânci ca să ai o viaţă sexuală mai bună

Ce să mănânci ca să ai o viaţă sexuală mai bună (Imagine: Thomas Dan/Mediafaoto)

Prunele fac minuni în aşternut, susţin oamenii de ştiinţă care dau pentru asta şi argumente medicale. Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Britanic de Nutriţie, aceste fructe previn îngroşarea vaselor de sânge, curăţă arterele şi îmbunătăţesc circulaţia, ceea ce duce la o creştere a libidoului, spune Robert Fried, coautorul cărţii "Great Food, Great Sex", citat de revista Self.

Năutul conţine un aminoacid numit L-arginină, care aprovizionează organismul cu oxid nitric, lărgind vasele de sânge şi crescând astfel dorinţa sexuală. Patru linguri de hummus pe zi sunt suficiente pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală. Acelaşi efect asupra organismului îl au migdalele şi nucile, dar şi anumite specii de peşte precum somonul şi codul.

Citeşte mai multe despre alimentele care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici