Ceaiul negru şi cel verde reduc stresul

Pentru a reduce stresul, specialiştii în nutriţie recomandă o cană de ceai negru sau verde. Potrivit acestora, ceaiul negru ajută la scăderea nivelului cortizolului, cunoscut sub numele de hormonul stresului, informează Gândul.

118 afișări
Imaginea articolului Ceaiul negru şi cel verde reduc stresul

Ceaiul negru şi cel verde reduc stresul (Imagine: Mediafax Foto/NorthFoto)

Băutura conţine ingrediente precum flavonoizi şi aminoacizi, care influenţează neurotransmiţătorii din creier. Pentru rezultate benefice, specialiştii recomandă patru ceşti pe zi timp de şase săptămâni. Ceaiul verde conţine substanţe care au rolul de a relaxa organismul.

Citeşte mai multe despre beneficiile ceaiului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici