Cele mai bune replici de agăţat, în funcţie de zona geografică

Un bărbat care încearcă să iniţieze un flirt cu o femeie are cele mai mari şanse de succes dacă îi va complimenta buzele, au concluzionat administratorii site-ului de întâlniri online badoo.com, analizând conversaţiile a 200.000 de utilizatori.

844 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune replici de agăţat, în funcţie de zona geografică

Cele mai bune replici de agăţat, în funcţie de zona geografică (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Replica funcţionează pentru că este curajoasă, nu prudentă. Ceea ce femeile îşi doresc este un bărbat care să preia iniţiativa, nu să se învârtă în jurul degetului", explică psihologul Jo Hemmings, expert în terapia de cuplu. Complimentarea buzelor este prima în top în ceea ce priveşte replicile de deschidere a conversaţiilor în întreaga lume, însă, în funcţie de naţionalitatea femeilor complimentate, alte replici au succesul scontat.

Pentru femeile britanice, de exemplu, cel mai de succes compliment este cel legat de frumuseţea picioarelor, abordare care în topul global se situează pe locul al doilea. În cazul femeilor din Franţa, SUA sau Brazilia, cea mai bună abordare este complimentarea hainelor, spune studiul. Pentru femeile din Spania sau America de Sud, cea mai de succes abordare este complimentarea părului, în timp ce femeile din Germania sau Canada apreciază cel mai mult complimentarea pielii.

Este bine de ştiut şi că, în Olanda sau Portugalia, femeile se simt flatate dacă li se complimentează frumuseţea urechilor, lucru care nu merge aproape deloc, însă, în alte ţări.

Citeşte mai multe despre cele mai bune replici de agăţat pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici