Cele mai stupide diete: de la cura cu prăjituri la dieta part - time

Site-urile de internet conţin tot mai multe sfaturi despre cum să scăpăm rapid de kilogramele în exces. Specialiştii în nutriţie precizează că majoritatea regimurilor pentru slăbit sunt contraindicate, deoarece seacă organismul de substanţe nutritive.

158 afișări
Imaginea articolului Cele mai stupide diete: de la cura cu prăjituri la dieta part - time

Cele mai stupide diete: de la cura cu prăjituri la dieta part - time (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

● Dieta cu banane presupune să mănânci banane la micul dejun. Acest regim este foarte popular în Japonia. În afară de micul dejun, care este programat şi atent contorizat, celelalte mese se păstrează. Cei care recomandă o astfel de dietă sunt de părere că se poate mânca şi între mese. Ultima masă trebuie luată până la orele 20:00, după care organismul trebuie să îşi facă somnul de noapte.

Nutriţioniştii avertizează asupra acestui regim. Conţinutul caloric bogat şi lipsa de vitamine, precum şi regimul dezordonat nu vor face decât să adauge câteva kilograme în plus. Explicaţia constă în faptul că metabolismul va fi încetinit, iar organismul nu va mai fi la fel de energic ca să ardă grăsimile.

● Slăbeşti mâncând prăjituri este o altă variantă neindicată pentru un regim alimentar. Specialiştii în nutriţie sunt sceptici atunci când aud că există persoane care au slăbit după ce s-au îndopat cu dulciuri. Regimul în sine este simplu: dimineaţa, la pânz şi seara mănânci numai dulciuri.

Citeşte mai multe despre cele mai stupide diete pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici