Cocktailul - cea mai periculoasă băutură alcoolică! Vezi ce poţi să bei ca să nu îţi distrugi organismul!

Cocktailurile sunt un adevărat dezastru pentru organism: sunt toxice, au multe calorii, iar alcoolul pe care îl conţin este cel mai greu de metabolizat de către ficat.

535 afișări
Imaginea articolului Cocktailul - cea mai periculoasă băutură alcoolică! Vezi ce poţi să bei ca să nu îţi distrugi organismul!

Cocktailul - cea mai periculoasă băutură alcoolică! Vezi ce poţi să bei ca să nu îţi distrugi organismul! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În general, cocktailurile alcoolice sunt periculoase, pentru că alcoolul nu poate fi metabolizat de ficat în prezenţa zaharurilor, în prezenţa proteinelor, iar cocktailurile au zahăr mult şi proteine din fructe , din ouă, şi sunt cele mai periculoase amestecuri", a explicat pentru www.perfecte.ro specialistul în nutriţie Gheorghe Mencinicopschi.

Multe cocktailuri, pe lângă zahăr, proteine şi alcool, au şi cafeină. "În această situaţie, lucrurile se complică foarte mult! Iar dacă luăm şi medicamente, cocktailurile interferă într-un mod dezastruos cu acestea. Un cocktail ar trebui băut foarte rar şi foarte puţin, dar nu să fie o obişnuiţă! Este forma în care alcoolul este cel mai nociv şi cel mai toxic", spune Mencinicopschi.

Citeşte mai multe despre pericolele cocktailurilor pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici