Coronavirus: „Epidemia dispare” în Marsilia, spune Didier Raoult

  • Profesorul Didier Raoult consideră că epidemia dispare la Marsilia.
  • „Din păcate, nu ştim nimic despre asta”, a fost replica agenţiei de sănătate din Franţa.
  • Trebuie sa « fim prudenti » a spus preşedintele Emmanuel Macron.
3226 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: „Epidemia dispare” în Marsilia, spune Didier Raoult

Coronavirus: „Epidemia dispare” în Marsilia, spune Didier Raoult

Foarte optimist, Didier Raoult consideră că „este posibil ca epidemia Covid-19 să dispară în primăvară” la Marsilia. „Din păcate, nu ştim nimic despre asta”, replică agenţia de sănătate din Franţa.

Ştirile sunt (foarte) încurajatoare, potrivit profesorului Didier Raoult. Profesorul din Marsilia a declarat într-un videoclip postat marţi seară pe contul său de Twitter că „epidemia dispare” la Marsilia.

Directorul Institutului Hospitalo Universitaire (IHU) Méditerranée dă asigurări conform cărora curbele de contagiune pentru Covid-19 se prăbuşesc: „Există o scădere foarte semnificativă a numărului de cazuri detectate şi chiar mai semnificative la persoanele care vin să se testeze deşi sunt asimptomatice”.

Prea optimist? Intervievat de France Bleu Provence, directorul agenţiei regionale de sănătate de pe Coasta de Azur, Philippe De Mester, consideră totuşi că „este prematur să prezicem sfârşitul epidemiei”.

Preşedintele Emmanuel Macron l-a salutat pe profesorul Didier Raoult, numindu-l „un om de ştiinţă grozav” şi crezând că bioterapia folosită de acest specialist în boli infecţioase „trebuie testată”. În acelaşi timp trebuie să « fim prudenti » a continuat şeful statului.

Citeşte mai multe şi vezi VIDEO pe Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici