Cum îţi dai seama dacă sânii sunt naturali sau lucraţi cu bisturiul

Bustul perfect este extrem de rar. Tinerele care nu au probleme cu greutatea şi care folosesc bustiera mai ales când fac sport pot fi posesoarele unui piept ferm, susţin specialiştii.

157 afișări
Imaginea articolului Cum îţi dai seama dacă sânii sunt naturali sau lucraţi cu bisturiul

Cum îţi dai seama dacă sânii sunt naturali sau lucraţi cu bisturiul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dorinţa de a atinge perfecţiunea face ca numărul femeilor cu sâni naturali să fie tot mai mic de la o zi la alta. Potrivit unui studiu realizat de Societatea Americană de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, zilnic, sute de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 64 de ani apelează la chirurgie estetică.

Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică, a oferit pentru gândul câteva ponturi legate de felul în care ne dăm seama dacă sânii unei femei sunt lucraţi cu bisturiul sau sunt naturali.

• Fermitatea, rigiditatea şi decolteul ostentativ sunt principalele caracteristici ale unor sâni "artificiali". "O femeie slabă şi înaltă nu poate avea sâni exagerat de mari decât dacă a apelat la implanturile de silicon", precizează dr. Jianu.

• Sânii prea ridicaţi sunt cu siguranţă lucraţi cu bisturiul. "Acest aspect trădează clar faptul că femeia este posesoarea unei perechi de silicoane", spune specialistul.

Citeşte mai multe despre cum îţi dai seama dacă sânii sunt naturali pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici